tisdag 31 augusti 2010

Med själ och hjärta i politiken

Jag tycker Mikael Sanfridson i sin blog igår på ett mycket bra sätt fångar både kärnan och vardagen i det politiska arbetet. Den speglar varför jag och många andra partivänner är beredda att satsa så mycket av själ och hjärta samt tid för politiskt arbete.

Så här skriver Mikael:

"Min partikamrater gör en fantastisk arbetsinsats, för partiet, sina egna drömmar om en rättvisare värld, och säkert många andra skäl. Långa dagar blandas med partiarbete och ordinarie jobb. Pussel med dagis, och kompromisser med nära och kära. Flygblad på morgonen, stå valstugan på dagen, packa frukt och partiprogram, ringa väljare och knacka dörr. Och till sist medlemsmöte med politiska diskussioner"...

"Räckmackor, vitt vin, vita dukar, dyra restauranger blev det inte ikväll heller. En frukt, vänskaplig stämning, gemensamma mål med brinnande av iver att få förändra världen. Ideelt arbete för något man är beskälad av och tror på, för sig själv, sin familj, grannar och bekanta, arbetskamrater och linköpingsbor i allmänhet. Keep up the good work, ni är alla delaktiga i något stort och fint."

Med detta går jag vidare med kraft inför nästa flygbladsutdelning kl 7.00 imorgon bitti.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar